Bekes Projekt - Egyenes

2015.09.25. 22:30 Versember

Mindig is utálni fogom Zahorán Csabát, mert olyan szakálla van, ami nekem soha nem lesz. Ezen kívül viszont olyan, mint egy keljfelJancsi, ahová lép metál terem. Még a Blind Myself-es időszakából van egy nagyon druva emlékem. A várpalotai PAFE-n szegény hátrafele akkorát esett a gitárral a színpadról, hogy rossz volt nézni. Nem kell a médiacirkusz, semmiféle ital miatt, egyszerűen elmérte a távolságot a nagy muzsikálásban. Rettentően nagyon zakózott, de hihetetlen módon védte a gitárt esés közben és persze pillanatok alatt szedte össze magát a dal pedig megállás nélkül tovább ment.

tovább »

Subscribe - Every Skin

2014.10.28. 10:35 Versember

Nem mondhatom, hogy vártam az Every Skin videóját, mert a Subi az a zenekar, akiknek pont olyanok a videóik, mint a számaik csak ellentétes előjellel. A kedvenc magyar zenekarom a Subscribe (az Isten háta mögöttel együtt), nem egy szemüvegemet vesztettem el Subi koncert pogózás alatt. Izzadságcseppek ezreit áldoztam értük és idegen férfiak meztelen felsőtestét engedtem magamhoz közel csak miattuk, de ettől még ez a videó nem lett jó. Nem lett rossz, csak annyira érdekes, mint egy moha növekedését figyelni. Na jó, nézzük azt a pár pozitívumot azért, ami mindenben benne van, még talán az alkoholmentes sörben is.

Kozmosz - Az Okosak földje

2013.10.24. 14:11 Versember

A punk zene alapból nem az én stílusom. Helyesbítek a magyar punkot nem érzem közel a szívemhez, ezért azt kell, hogy mondjam, hogy maga a zene elég gyenge, az énekhangba sem szerettem bele, a szöveg meg... van pár jól eltalált rész, a többi meg a szokásos megmondós egyveleg, ami egyfelől a punk zene sajátossága a minden ellen lázadásnak. Másfelől pedig a politikának, az átlag buta magyarnak mindig szívmelengető érzés beszólni. De senki ne értsen félre, nem lehúzni akarom a Kozmoszt, mert amúgy semmi bajom velük, szinte megsimogatnám a fejüket, mert a videó abszolút a kedvencem lett. Nem tudom hány százalék arányban valósult meg a zenekar ötlete, egyáltalán a szereplésen kívül részt vettek-e a készítés bármilyen formájában, de magyar és talán nemzetközi viszonylatban is elmondható, hogy ez egy baromi jó videó! Részletezném!

Punnany Massif - Szabadon

2013.05.26. 20:23 Versember

Meghazudtolva önmagam most egy olyan videóról fogok írni, ahol pont a videó nem ér semmit. Mármint önmagában semmit, de a zenével együtt, maga a mámor, az önfeledt hányásban fetrengés és a szabadság szimbóluma egyben. Mihez is kezd a magyar fiatal a nyáron? Először is munkát keres magának, ha éppen anyuka-apuka kezei alatt fejlődik vagy ha egy picit idősebb, akkor meg gyűjtöget, mint a kisnyugdíjas a temetésére, a lényeg, hogy mindkettő egyed a pénzszerzést tartja a szeme előtt. És miért is olyan fontos nyáron a pénz??? Hát, hogy egy fesztiválon az első napon elköltse az egészet vagy legalább is a legnagyobb részét. Tehát szóljon most nektek itt és most és nem csak itt és nem csak most a Punnany Massif-tól a Szabadon!

Avicii vs Nicky Romero - I Could Be The One

2013.03.27. 21:26 Versember

Gyorsan lépjünk túl Avicii nevén, mert valójában abszolút nem tud érdekelni a zene, a videó azonban annál inkább, ami az I Could Be The One-hoz készült, ami egyszerre vicces, túlzó, mesébe illő és persze gusztustalan, de mindeképpen jó! A történet adott, egy elkeseredett az életével nem elégedett, nem túl szép, kielégítetlen, molett nő küzd a mindennapok monoton, unalmas vagy éppen fájdalmas hétköznapjaival. Egy nap betelik a pohár, kitör, mint egy hosszú évszázadokon szunnyadó vulkán. Most pedig ugyanez hosszan.

Csaknekedkislány - Falábú nő

2013.02.23. 10:30 Versember

Egyszerű, de nagyszerű? Na jó ennyire azért nem nagy eresztés a Csaknekedkislány című hivatalos videója a Falábú nőről és gonosz kihasználásáról, de ha azt nézem, hogy milyen könnyedén és mégis a saját szövegükhöz hűen érték el a megfelelő hatást, akkor lazán kijelenthető, hogy ügyes volt a csapat. Pont annyit hozott ki a dalából az együttes, amennyire szüksége van az embernek. Semmi profizmus nem mutatkozik meg, csak az ötletek lettek jól kihasználva - még ha kissé sablonosak is.

Cserpes Laura - Most kezdődik el

2013.01.05. 10:31 Versember

Cserpes Laura előbb lett sztár, mint énekes. Fekete Dávid ex-oldalbordáját a Megasztár 4 óta ismerjük. Na jó ezt igazából egy sztárlexikon nevű (neves) hírportálból ollóztam ki. Laura nem tudom pontosan melyik hullámot akarja meglovagolni, Fekete Dávid farvizét vagy inkább a Cserpes Sajtműhely hírnevét, de tény, hogy nem adja fel annak a reményét, hogy legalább akkora előadó legyen, mint... Inna? Nem is tudom ezzel most dicsértem-e?! Ha jól emlékszem a Megasztár válogatásán sem jutott tovább, ahol Bikicsunáj is nagyobb népszerűségre tett szert, de Sugera Bugera is több lájkot gyűjtött akkor be.

Halott Pénz - A feneked a gyengém

2013.01.03. 21:31 Versember

Évek óta terveztem már, hogy górcső alá veszem a hazai és a külföldi zenei videókat és írok róluk időnként néhány sort. Most főleg a rossz vagy a minősíthetetlen kategóriákra gondolok. Az egy dolog, hogy készülnek ilyen videók és valaki felteszi őket videó megosztókra, ezzel semmi gond. Amikor azonban egy tv csatorna áll az értéktelenség mögé, az elég bosszantó. Amit a Viva évek óta csinál az a hazai zeneipar rombolása és földbe tiprása. Az ember nem ülhet már úgy le megenni egy parizeres zsemlét, hogy ne kelljen valami utolsó senkiházi ötlettelen és lapos zenéjét meghallgatnia. A Nóta tv-n a művirág hitelesebb, mint a lejátszott zenék nagy része. Kivételek persze vannak, de sajnos az irány rossz. Nem mintha a nagy testvér az MTV egy fokkal is jobb lenne, de az a csatorna legalább profilt váltott, így olyan, mint zene tv már nem is létezik. Most tehát először jöjjön egy igen szánalmas dal, amiért ez az első poszt elkészült: Halott Pénz - A feneked a gyengém című szám. Szám????